آشپزی به سبک نابینایی قسمت پنجم کباب تابه ای

به نام خدای مهربون.
سلام و خدا قوت به کدبانو ها و آقایونی که در هنر آشپزی دست کمی از کدبانو ها ندارن.
امروز با یه غذای خوشمزه و راحت که توی زمان بسیار کم آماده میشه اومدم تا مهمون خونه هاتون باشم.
غذایی که تصمیم دارم امروز درست کنم اسمش
کباب تابه ای هست.
واقعا باید این غذا رو خورد تا راجع به طعمش اظهار نظر کرد.
پس بیشتر از این صحبت نمیکنم و میریم به سراغ غذا.
کباب تابه ای برای دو الی سه نفر،
مواد لازم،
سیب زمینی یک عدد متوسط،
گوجه فرنگی دو عدد کوچک،
پیاز یک عدد کوچک،
گوشت چرخ کرده صد و پنجاه گرم،
نمک یک قاشق مربا خوری،
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری،
ادویه کاری یک قاشق چای خوری،
زردچوبه یک قاشق چای خوری،
سس کچاب یک قاشق غذا خوری،
طرز پخت،
شما اول کار گوشت رو بزارید توی یه بشقاب و پیاز رو روش رنده کنید. یادتون باشه که پیاز رو با رنده متوسط رنده کنید، نه خیلی ریز و نه خیلی درشت.
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه رو بریزید روش و با دست تون خوب ورزش بدید تا کاملا به خورد هم برن و بعد توی کف بشقاب پهنش کنید تا یک دست بشه.
یعنی گوشت رو کف بشقاب قرار بدید و با کف دست بهش ضربه بزنید تا یک دست کف بشقاب پهن بشه..
سیب زمینی ها رو پوست کنده و شسته و حلقه های نه زیاد نازک و نه زیاد کلفت بزنید و بزاریدشون کنار.
گوجه ها رو هم حلقه کنید و اون ها رو هم کنار بزارید.
خب حالا تابه رو با نصف قاشق غذاخوری روغن مایع چرب کنید و بزارید روی شعله ملایم تا داغ بشه.
روش نابینایی
روغن رو بریزید توی ماهی تابه و با پشت قاشق به همه جای تابه بکشید تا مطمین بشید تابه کاملا چرب شده.
و یا دست تون رو تمیز بشورید و خشک کنید و با دست روغن رو به کف تابه بمالید تا مطمین بشید کار به خوبی انجام شده.
بینا و یا نیمه بیناها تابه رو کمی به چپ و راست خم میکنن تا روغن پخش بشه اما شما هرجور راحتید عمل کنید.
بعدش سیبزمینی ها رو بچینید کف ماهی تابه به طوری که سیب زمینی ها روی هم قرار نگیرن.
گوشت رو که از قبل آماده کردید با بشقاب برگردونید توی تابه روی سیبزمینی ها.
روش نابینایی
یک دست تون رو پشت بشقاب و دست دیگه رو روی گوشت قرار بدید تا یک دفعه گوشت توی تابه سقوط نکنه و مشکل به وجود نیاد.
آروم بشقاب رو به تابه نزدیک کنید و گوشت رو کف دست تون رها کنید و به آرومی بزاریدش رو سیبزمینی ها.
سس کچاب رو بریزید روی گوشت و با پشت قاشق صاف کنید تا تمام سطح گوشت رو بگیره.
گوجه ها رو بچینید روی گوشت و یک فنجان کوچک آب به غذا اضافه کنید و در تابه رو بزارید و اجازه بدید تا به مدت نیم ساعت بپزه.
روش نابینایی تا متوجه بشید سیبزمینی ها پخته شده یا نه؟
یه چنگال بردارید و قبل از اینکه زیر تابه رو خاموش کنید از کنار ظرف آروم داخل سیبزمینی فرو کنید اگر راحت فرو رفت یعنی سیبزمینی ها پخته شده و غذا حاضره.
نوش جان.
نکته ها،
۱ شما میتونید برای سس از سس کچاب تند استفاده کنید و در اون صورت فلفل رو حذف کنید.
۲ در تمام مدت زمان پخت شعله باید ملایم باشه تا غذا کاملا جا بیفته.
۳ شما میتونید مواد رو چند برابر کنید تا افراد بیشتری از این غذای خوش مزه استفاده کنن.
۴ به همراه این غذا میتونید از ترشی، و یا شور هم استفاده کرد که طعمش رو چند برابر میکنه.
موفق و سربلند باشید.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در آشپزی, آموزش, دسته‌بندی نشده, نابینایان ارسال و , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *