قنادی ۱ طرز تهیه شیرینی نارگیلی

بنام خدایی که دنیا رو هزاران رنگ آفرید تا هیچ وقت دلمون از یک نواختی نگیره.
سلام و عرض تبریک سال نو به دوستای عزیز و مخاطب های گرامی توی سایت دنیای سپید.
امیدوارم که حال تک تک شماها هر روز بهتر از دیروز تون باشه انشاالله.
یه تبریک ویژه هم خدمت دوستانی که از دیشب حقوق ماهیانه شون زیاااااااااااد شده و از خوشحالی در پوست خودشون نمیگنجن.
اصلا من با پست امروزم اومدم تا خوشحالی شماها رو با یه شیرینی خوش مزه جشن بگیریم و آرزو کنیم که به حق این ماه عزیز این خوشحالی نسیب همه اونایی که واقعا این مستمری حقشونه و حالا به هر دلیل معقول و یا غیر معقولی نمیگیرن هم بش.
بابت تاخیرم هم خیلی زیاد ازتون عذر میخوام و به همون دلایلی که آقامون توی پست دانلود یه عالمه رمان برای گوشی های اندروید فرمودن من هم نتونستم توی این مدت به سایت سر بزنم که انشاالله در آینده ای که پیش رو داریم بتونم با حضور بیشترم توی سایت و به روز کردن پستهام این خلا رو پر کنم.
خب و اما شیرینی که ما نابیناها میتونیم به راحتی و بدون دستگاه فر و این تجملات درستش کنیم و بیناهای تنبل رو توی خوماری بزاریم کم نیستن که من با ایجاد پست قنادی تصمیم دارم که به امید خدا با این مدل شیرینی ها در خدمتتون باشم.
شیرینی ها و دسر هایی که به امید خدا تصمیم دارم براتون بزارم همه اش رو خودم درست کردم و تا جایی که بشه سعی میکنم روش نابیناییش رو هم بگم تا هیچ دوستی به مشکل بر نخوره.
اگر هم سوالی پیش اومد توی کامنتا در خدمتم.
شیرینی نارگیلی ساده
توجه
این شیرینی احتیاج به پخت نداره و حتی نابیناهایی که از اجاغ گاز فرارین هم میتونن درستش کنن.
مواد لازم
شیر عسلی یک قوطی
بیسکویت پتیبور سه بسته
خامه صبحانه پگاه با جلد صورتی یک بسته
پودر کاکایو یک قاشق غذا خوری
پودر نارگیل صد گرم
طرز تهیه
قوطی شیر عسلی رو باز کنید و اون رو توی ظرف نسبتا بزرگ خالی کنید
خامه رو هم باز کنید و بهش اضافه کنید و اگر توی خونه همزن برقی دارید که چه بهتر و اگر هم ندارید با ییه چنگال شروع به مخلوط کردن این مواد با هم کنید تا شیرینی شیرعسلی به واسطه خامه کمی متعادل تر بشه.
پودر کاکایو رو هم اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
مواد رو کنار بزارید و برید به سراغ بیسکویت ها.
اونها رو توی ظرف دیگه بریزید و با گوشت کوب اونقدر بزنیدش تا ریز ریز بشن.
بعد به مواد قبلی اضافه کنید و خوب چنگ بزنید تا یه خمیر که بشه توی دست ورزش داد به دست بیارید.
بیست دقیقه به خمیر تون زمان بدید تا استراحت کنه و دانه های ریز بیسکویت توی مواد نرم بشه.
بعد یک سینی کنار دستتون بزارید و از مواد توی دست تون توپ های کوچیک اندازه گردو درست کنید و توی پودر نارگیل بغلطونید و توی سینی کنار هم بچینید.
تا آخر مواد به کار تون ادامه بدید و بعد سینی رو توی یخچال بزارید تا یکی دو ساعت خودش رو بگیره.
شیرینی آماده است.
نوش جان.
نکته ها
۱ شیرعسلی توی قوطی هایی شبیه به قوطی های کنسرو به فروش میرسه و خارجی هم هست و توی سوپرمارکتهای بزرگ هم میشه پیدا کرد.
۲ خامه صبحانه پگاه که جلد صورتی داره برای این شیرینی بهترین خامه است.
۳ شما میتونید از مغز های پسته، گردوی نگینی، بادام زمینی و غیره هم استفاده کنید و وقتی دارید توپ ها رو درست میکنید مغزها رو بزارید لای شیرینی.
۴ میتونید به جای مغز وقتی خامه و شیرعسلی و پودر کاکایو رو مخلوط کردید قبل از ریختن بیسکویت یک قاشق غذا خوری هم از پودر نارگیل برای توی شیرینی استفاده کنید.
۵ میشه به جای اینکه شیرینی ها رو به شکل توپ درست کنید اونها رو با قالب های کوچیک مخصوص شیرینی به اشکال مختلف در بیارید.
۶ حتی میتونید قبل از اینکه پودر کاکاِیو رو اضافه کنید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو کاکایو بزنید و یک قسمت رو نگه دارید و بعد از اضافه کردن بیسکویت به هر دو مواد بهشون استراحت بدید و روی یک سطح صاف به صورت جداگانه هر دو رو باز کنید و با وردنه صاف کنید و روی هم قرار بدید و رول کنید که اینطوری دیگه حسابی مجلسی و شیک میشه.
۷ اگر شیرینی رو به صورت توپی درست کنید با همین مقدار مواد که ذکر شد حدود ۵۰ و ۳ ۴ تا شیرینی بهتون میده.
۸ یادتون باشه که بیسکویت رو نباید آسیاب کنید باید دانه های ریز شدش قابل لمس باشه تا توی مواد نرم بشه و حل نشه.
۹ اگر در حین کار احساس کردید شیرینی به دست تون میچسبه و اعصابتون رو خورد میکنه دست تون رو یه کمی با روغن چرب کنید.
۱۰ وقتی میخواید شیرینی ها رو توی سینی بچینید و بزاریدشون توی یخچال مواظب باشید که اون ها رو روی هم نچینید چون شیرینی های زیرین ممکنه وا برن پس اون ها رو حتما کنار هم بچینید
توی قسمت های بعد طرز رول کردن رو بهتون یاد میدم.
ایام به کام تون انشاالله.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در آموزش, دسته‌بندی نشده, قنادی, نابینایان ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

4 پاسخ به قنادی ۱ طرز تهیه شیرینی نارگیلی

  1. محمد حسنی می‌گوید:

    سلام خانم کدبانو و تشکر به خاطر مطلب بسیار جامع و آموزنده تون.
    راستش منم تصمیم گرفتم این شیرینی رو درست کنم اما وسط کار یه مشکلی پیش اومد که منصرف شدم:
    وقتی داشتم با گوشت کوب بیسکوییت رو میزدم، اونقد زدمش که خون بالا آورد.
    تو لا به لای فحشهایی که بهم میداد، گوش دادم دیدم با یه صدای خسته و گرفته میگه آیا این عدالته که منو بزنی ولی خمیر رو استراحتش بدی؟.
    آیا تو زبون خوراکیا رو میفهمی که بدونی چطور داره واسم شکلک در میاره که بخور تا توانی کتک همی به بازوی خویش و از اینجور چیزا؟.
    منم که میدونی دیگه حساااااس، این بود که یه شوت چرخشی زدم زیر خمیر تا اولا عدالت برقرار شده باشه و بعد که فهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم و اون خمیر رو لازم داشتم، کلا از ادامه ی آشپزی، اوه کات کات قنادی انصراف دادم…
    راستی به خاطر دعای خیرت هم ممنون…
    منظورم دعا برای اوناییه که مستمری شون برقرار نشدهست دیگه.
    خدا رو شکر البته.
    یارانه ی دوبله سوبله نمیگیریم که مجبور بشیم زیر دین بعضیا بهشون رأی بدیم/خخخ.
    ولی از این حرفها گذشته ممنون آبجی به خاطر آموزش مفیدت.
    مطمئنم خانمهای نابینا استفاده و دعات میکنن، یا علی.

  2. علی اکبر می‌گوید:

    سلام. ممنونم. ببخشید چطور میتونم تو این سایت عضو بشم؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *