مستقل باشیم۱۰

«این مطلب، پیشتر در سایت کشور عشق منتشر شده بود ولی به دلیل انحلال آن سایت، به آرشیو دنیای سپید افزوده گردید.»

به نام خالق مقتدر,در عین حال بخشنده و مهربان.
سلام به همه دوستان موفقم در کشور عشق.
امیدوارم در این هفته که خدمتتان نبوده ام روزهای قشنگی را پشت سر گذاشته باشید و دروس گذشته را هم تمرین کرده باشید.
اینطور که از حال و هوای مسابقه وصیت خوانی پیداست فکر نمیکنم کسی به مستقل باشیم توجهی داشته باشد
شکلک انفجار از حسادت.
خب انشاالله که هرجا هستید,در هرپستی باشید,تمرین کرده یا نکرده باشید,مستقل باشیم را مطالعه کرده یا نکرده باشید,خوب خوش و سلامت باشید.
در این جلسه قصد داریم درست کردن چایی و چند نکته ساده را آموزش دهیم.
برویم سر موضوع.
نمیدانم شما با چایی ساز چایی درست میکنید یا کتری و یا چایی بسته ای استفاده میکنید,شاید هم چایی درون فلاسک را ترجیح میدهید.
ما در این جلسه همه این موارد را آموزش خواهیم داد.
توجه دستگاه های چایی ساز ممکن است انواع مختلفی داشته باشد اما کاربرد همین است که آموزش خواهیم داد.
چایی ساز,
این دستگاه که در برخی از منازل قابل استفاده است یک قاب مربع شکل با روکش شیشه ای و یک درجه که روبه روی قوری و کتری چایی ساز تهویه شده است و پشت درجه دو
جا برای قرار دادن قوری و کتری وجود دارد که جای قوری زغالی شکل و جای کتری یک جای دایره ای شکل کوچکی وجود دارد که ته کتری که حالت مادگی دارد قرار میگیرد
و محکم میشود. قوری چایی ساز فلزی و دارای یک دست ی عایق است. یک دگمه زیر دسته برای روشن و خاموش شدن کتری تهویه شده است. کناره ی قاب و یا همان صفحه ی چایی
ساز سیم چایی ساز قرار دارد که هنگام استفاده از دستگاه به پریز متصل میشود. این دستگاه اتو ماتیک بوده و به محض به جوش آمدن به طور خودکار خاموش خواهد شد قوری
چایی ساز از سه قسمت تشکیل شده است که شامل خود قوری که کاملا شیشه ایست و در و صافی قوری که هر دو پلاستیکی هستند. لازم است خاطرنشان کنم که کتری و قوری دستگاه
هیچ شباهتی با کتری و قوری معمولی ندارد,هر دو مخزنی شکل هستند. و برای قوری هم در قسمت درجه سه دگمه وجود دارد که از سمت راست اولین دگمه برای روشن و خاموش
کردن قوری است و دومین دگمه برای پایین آوردن دما و سومین دگمه برا بالا بردن دمای قوری به کار میرود.
قبل از استفاده از کتری آن را از چایی ساز بردارید و به مقدار لازم در آن آب بریزید,
کتری را سرجای خود گذاشته و مطمین شوید که درست قرار گرفته باشد.
حال دگمه ای که زیر دسته قرار داده شده را به طرف پایین فشار دهید تا کتری روشن شود.
در قوری را بردارید و یک دو پیمانه مخصوص چایی را از چای پر کرده و درون صافی آن ریخته و کنار بگزارید.
آب که به جوش آمد و کتری خاموش شد قوری را تا نصف از آب جوش پر کنید و صافی را به در محکم کنید و درون قوری قرار دهید به طوری که در قوری بسته و صافی در قوری
قرار بگیرد. دگمه اول را که احتمالا لمسیست را لمس یا فشار دهید تا زیر قوری روشن شود.اگر دگمه لمسی بود شما با صدای تیک متوجه روشن شدن قوری خواهید شد.
فنجان هایی را که برای ریختن چایی کنار گذاشته اید را در یک سینی چیده وکناری بگذارید.
۵تا۱۰دقیقه وقت لازم است تا چایی درون قوری دم بکشد.
مواظب باشید هنگامی که آب جوش را درون کتری میریزید همه را خالی نکنید چون برای ریختن چایی به کارتان می آید.
بعد از دم کشیدن چایی کتری را از روی چایی ساز برداشته و مقدار کمی درون فنجانها بریزید,این بستگی به کمرنگ یا پرنگ بودن چایی شما دارد. مثلا اگر یکی از اعضای
خانواده از شما چایی پرنگ خواست شما مقدار بیشتری از چایی درون قوری را در فنجان میریزید و اگر کمرنگ,بلعکس.
بقیه ی فنجان را از آب جوش درون کتری پر کنید و با یک ظرف قند,آب نبات,و غیره درون سینی چیده و برای میهمان و یا به همراه اعضای خانواده میل کنید.
نوش جان.
با کتری هم که همه ما آشنا هستیم,بله درست است همان کتری کوچکی که اکثر اوقات در یک گوشه از اجاغ گازتان جا خوش کرده.
کتری را بردارید و تا زیر لوله از آب پر کنید.
اجاغ گاز را خوب لمس کنید تا متوجه شوید کدام شعله برایش مناسب است و آن را صاف روی شعله قرار دهید و همانطور که آموزش دادیم با یکی از همان سه روش روشن کنید.
چند نکته ی ضروری,اول این که کتری نباید سر جای خود بلقزد,دوم کتری را طوری قرار دهید که وقتی رو به روی گاز می ایستید لوله کتری سمت چپ و دسته آن سمت راست
شما قرار بگیرد
وقتی صدای قلقل از کتری بلند شد دستتان را به آرامی جلوی لوله ی کتری بگیرید تا متوجه بخارهایی که از آن خارج میشود بشوید.
خب آب شما به جوش آمده. اگر کتری شما دارای صافی مجزاست یک پیمانه چایی درونش ریخته زیر کتری را خاموش کنید و در آن را اگر عایق است با دست و اگر عایق نیست
با دستگیره بردارید و صافی را به آرامی درونش قرار دهید و بعد از سه چهار دقیقه چایی کتری شما آماده است نوش جان.
اما اگر کتری شما صافی ندارد بعد از این که آبتان به جوش آمد یک پیمانه درون فلاسک چایی ریخته و زیر کتری را خاموش کرده و آب جوش را درون فلاسک روی چایی خشکتان
بریزید و در فلاسک را محکم کنید تا بعد از چند دقیقه چاییتان دم بکشد.
چایی بسته ای راحت تر آماده میشود. شما بعد از اینکه آبتان را به جوش آوردید ۱عدد چایی را از بسته خارج کرده و درون لیوانتان قرار دهید بطوری که کیسه ی آن درون
لیوان و نخ چایی را از لیوان بیرون بگذارید.آب جوش را روی چایی درون لیوان ریخته و چند ثانیه صبر کنید سپس نوش جان.
خب دوستان موفقم تمرین فراموش نشود.فراموش نکنید قبل از این که از وسایل مذکور استفاده کنید همه را خوب لمس کنید تا بهتر متوجه عرایض بنده شوید
روزتان سرشار از توفیق.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *