مستقل باشیم۱۱

«این مطلب، پیشتر در سایت کشور عشق منتشر شده بود ولی به دلیل انحلال آن سایت، به آرشیو دنیای سپید افزوده گردید.»

به نام او که مهر داده و محبت می ورزد.
سلامی به گرمی وجود تک تکتان.
امیدوارم که امروز یکی از بهترین و زیباترین روز زندگیتان باشد انشاالله.
مدتیست که حضور سبزتان در کامنتهای مستقل باشیم کمرنگ شده و دیگر کسی سوالی در امور روزمره خود ندارد! ببینم این نشانه این است که این مباحث در نظر شما خوبان
کمرنگ شده یا علت دیگری دارد؟
خلاصه هرچه که هست انگیزه این حقیر را تهت تاثیر قرار داده.
خب برویم سر درس امروز که از هر دری سخنیست.
از دم کردن چایی گفتیم و کار با فلاسک و چایی ساز و کتری را توضیح دادیم, و میرویم به سراغ درست کردن نسکافه و امثال آن که مانند درست کردن چایی آسان و به قول
معروف سه سوته است.
درست کردن نسکافه,
برای درست کردن نسکافه آب را که به تریقی که توضیح دادیم به جوش آورده و یک لیوان شیشه ای را تهیه کرده و یک نسکافه را باز کرده و درون لیوان میریزیم و اگر
نسکافه را شیرین میل میکنید نصف قاشق غذا خوری شکر روی نسکافه ریخته و با آب جوش لیوان را پر میکنیم.محتویات لیوان را کاملا به هم زده و نوش جانتان.
طریقه جوشاندن شیر به سبک نابینایی,
شیر جوش و یا یک قابلمه کوچک را تهیه کرده و یک نعلبکی را کف آن قرار میدهیم,شیر را درون ظرف ,یعنی روی نعلوکین میریزیم,آن را روی شعله ملایم قرار میدهیم,وقتی
شیرمان به جوش آمد نعلوکی شروع به تکان خوردن میکند و به دیواره ی ظرف برخورد میکند و شما متوجه جوشیدن شیر میشوید.
یک نکته جالب اینکه من همین موضوع را در حضور خواهران همسرم مطرح کردم و آنها هم با اینکه بینا هستند از آن به بعد همین روش را به کار میبرند و به قول خودشان
دیگر مجبور نیستند کنار اجاغ گاز منتظر جوشیدن شیر بیستند.
این روزها به ایام ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم و برخی ها مثل من عاااااااااشق ژله هستند و دوست دارند بر سر سفره شان ژله های خوش مزه با تعمهای مختلف داشته
باشند.درست کردن ژله هم جز کارهای آسان است که آموزش میدهیم.
درست کردن ژله,
یک ظرف مناسب مثلا یک کاسه نسبتا بزرگ شیشه ای که بیشتر از دو لیوان آب ظرفیت داشته باشد را تهیه کرده و یک بسته ژله با هر تعمی که دوست داشتید را درونش میریزید.یک
لیوان آب جوش را روی ژله ریخته و با قاشق کاملا به هم میزنیم تا ژله مان ته ظرف مچاله نشود و کاملا حل شود.یک لیوان آب سرد سرد به قول معروف تگرگی را روی آن
ریخته و مجددا به هم میزنیم تا کاملا حل شود.اگر دوست دارید ژله تان را در ظروف کوچکتر بریزید و درون یخچال بگزارید تا کاملا خودش را بگیرد.اگر هم می خواهید
با همین ظرف درون یخچال قرار دهید.معمولا ۵,۶ساعت وقت برای آماده شدنش لازم است اما شما میتوانید بعد از این تایم آن را به آرامی با یک انگشتتان تست کنید اگر
متوجه شدید کاملا بسته شده و درون ظرف میلرزد ژله آماده است.نوش جان.
باور کنید دیگر هرچه فکر میکنم چیزی به نظرم نمیرسد.وقتی از شما می خواهم سوال بپرسید برای همین چیزهاست.بپرسید اگر بلد باشم جواب میدهم,اگر نه میپرسم و هم
خودم می آموزم و هم برای شما مینویسم.
پس فعلا تا بعد.
موفق باشید.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *