مستقل باشیم۱۳

«این مطلب، پیشتر در سایت کشور عشق منتشر شده بود ولی به دلیل انحلال آن سایت، به آرشیو دنیای سپید افزوده گردید.»

به نام پاک کننده ی دلها.
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه ی شما دوستان مومن و مومنه.
امیدوارم که ماه سرشار از معنویتی رو آغاز کرده باشید و این بنده ی حقیر رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید.
چند وقتیست که با عضویت در گروه مجازی تکنیکهای نابینایی متوجه شدم که بیشتر خانم های نابینا ماشا الله. خود یک پا کدبانو هستند و من هم در این مدت از این عزیزان
درس می آموختم.
خدا را شکر که خانمهای نابینا اکثرا همه مستقل و اهل هنر هستند.
امیدوارم این اساتید ضمن سرکشی به این پست بنده را قابل دانسته و اشتباهات مرا خاطرنشان کنند تا روزی من هم بتوانم مانند این عزیزان دستی در زمینه آشپزی و خانه
داری داشته باشم انشاالله.
خب دوستان برویم به سراغ مباحث خودمان که قرار بود از غذاهای سبک شروع کرده و روز به روز با کمک دوستان کارهای بیشتری بیاموزیم.
یکی از دغدغه های ما نابینایان درست کردن پیازداغ است که معمولا برای بیشتر غذاهای خوش مزه کاربرد دارد.
پیاز را در دست چپ گرفته و چاقو را در دست راست بگیرید.سر و ته آن را با چاقو بردارید>پیاز اصولا دارای لایه های ورق ورق است که ما برای پوست کندنش باید یک
ورق ضخیم روی آن را برداریم.بعد از پوست کندن آن را تمیز بشویید تا شیره ای که از آن خارج شده پاک شود.یک ظرف کوچک و در دار را انتخاب کرده و پیاز را به دو
نیم تقسیم کنید و نصف آن را در دست گرفته و با چاقو از کناره ی آن برش های طولی و نسبتا نازکی بزنید تا به صورت خلال در آید.پیاز های خلال شده را در همان ظرف
در دار بریزید.نصف دیگر پیاز را هم به همین صورت خلال کنید.بعد از اینکه کارتان تمام شد مقداری روغن و نمک روی پیاز ها ریخته و در ظرف را ببندید وروی شعله ی
بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از چند دقیقه بوی خوبی از آن به مشام میرسد.در ظرف را به آرامی بردارید و با قاشق پیازها را به هم بزنید.آنها را کف قابلمه با پشت قاشق پهن کنید تا از یک
دست سرخ شدنشان مطمین شوید.یکی دو دقیقه بعد دوباره آنها را به هم بزنید.پیاز سرخ شده ی شما دیگر به راحتی در ظرف حرکت میکند و شما احساس میکنید حجمشان کمتر
شده و اگر بینایی داشته باشید میبینید که رنگ آن عوض شده و اگر نداشته باشید با همان تغییر حجم و بوی خوشی که از آن به مشام میرسد شما به راحتی متوجه سرخ شدن
آن میشوید.
فراموش نکنید که تمام مدت پیاز باید روی شعله ی ملایم سرخ شود و وقتی از سرخ شدنشان مطمین شدید سریع زیر آن را خاموش کنید.
در کامنتهای دروس قبل آقای بهرامی طرز تهیه ی املت پنجره ای را آموزش دادند و ما قصد داریم املت معمولی خودمان را در این مبحث آموزش دهیم.
املت برای دو نفر,
گوجه فرنگی چهار عدد متوسط,
پیاز یک عدد کوچک,
تخم مرغ سهعدد,
روغن یک قاشق غذا خوری,
نمک,فلفل,به میزان لازم,
طرز تهیه.
گوجه ها را تمیز شسته و ته آن را بگیرید.آنها را از وسط به دونیم قسمت کرده و هر نیمه ی آن را از طول به دو نیم دیگر تقسیم کنیم.حال هر نیم را به صورت جداگانه
ریز خورد کنید.اگر از دستگاه خاصی برای ریز کردن استفاده میکنید میتوانید با آن دستگاه این کار را انجام دهید.پیاز را هم جداگانه ریز خورد کرده و با روغن و
نمک بگزارید روی شعله ی ملایم سرخ شود.نیازی نیست که پیاز کاملا سرخ شود همین قدر که تفتی بخورد کافیست.فلفل را به آن اضافه کرده و به هم میزنیم حال گوجه های
ریز شده را روی پیازها ریخته ودر ظرف را ببندید تا گوجه ها به آب بیفتد.و کاملا
پخته شود.بوی خوبی از آن بلند میشود شما در ظرف را بردارید و با قاشق تست کنید ببینید گوجه له شده یا نه اگر نشده سریع قبل از اینکه آب گوجه تمام شود در ظرف
را بگذارید تا بازهم بپزد. و اگر پخته شده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و بزنید وگوجه ها بریزید و کاملا به هم بزنید تا مخلوط شوند.همانطور که آب گوجه
تمام میشود تخم مرغ هم پخته میشود.فقط مرتب به هم بزنید تا املت ته نگیرد آب گوجه که تمام شد غذا آماده است و میتوانید زیر آن را خاموش کنید.نوش جان.
خب دوستان عزیز تا همینجا را داشته باشید تا بعد و غذاهای سخت تر,تمرین فراموش نشود.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *