مستقل باشیم۱۴

«این مطلب، پیشتر در سایت کشور عشق منتشر شده بود ولی به دلیل انحلال آن سایت، به آرشیو دنیای سپید افزوده گردید.»

به نام خالق مهر.
سلام و آرزوی قبولی طاعاتو عبادات شما ره جویان موفقیت.
امیدوارم روزهایتان سراسر  از معنویت باشه انشاالله.
امروز هم در خدمتتونم با چند آموزش ساده و قابل تمرین.
قبلش باید برای تاخیرم از شما عذر خواهی ویژه ای داشته باشم,باور کنید برای توجیح کارم نمیگویم اما ماه رمضان کمی انرژی نوشتن را از من گرفته.
خدا کند انرژی جسمی از دست رفته ی همه ی ما به یک انرژی فوق العاده ی روحی تبدیل بشود انشاالله.
امروز کمی متفاوت مینویسم تا کمی بیشتر شما را محک بزنم. می خواهم بدانم تا کجا پیش رفته اید؟
امروز یک خوراک ساده را آموزش میدهم که میتواند یک افطاری خوب هم به شمار رود.امیدوارم مورد قبول شما قرار بگیرد.
این خوراک نامش هست کباب سوخاری.
مواد لازم برای دو نفر,
نصف سینه ی مرغ بدون استخان.
آرد،یک قاشق غذا خوری.
تخم مرغ،یک عدد.
پودر سوخاری یک فنجان.
روغن به میزان لازم.
طرز تهیه،
سینه ی مرغ را به قطعه های کوچکی خورد کرده و در  ظرفی مانند کاسه ای تو چال بریزید.تخم مرغ را به روی آن بشکنید و به خوبی با دستتان زیر و رو کنید تا با گوشت
مخلوط شوند.آرد را روی آن ریخته وورز دهید تا کاملا به همه جای مواد برسد.در آخر پودر سوخاری را اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.به
مدت نیم ساعت بگذارید تا کمی با هم مچ شوند و بعد از نیم ساعت گوشتها را در روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
نوش جان.
توجه،در غذاهایی که از پودر سوخاری استفاده میکنید نیازی به نمک و ادویه ندارید.
دوستان طرز تهیه آش برای افطاری خواسته بودند که در اینجا یک آش ساده اما مقوی را آموزش میدهیم که نامش قیمه شوربا هست.این آش میتواند زینت سفره ی افطاری شما
باشد و هم بخاطر مواد مقوی که درونش به کار رفته میتواند یک پیش غذای گرم و نرم باشد.امیدوارم مورد پسند واقع شود.
مواد لازم برای قیمه شوربا برای دو نفر،
برنج،دو فنجان.
ادس،یک و نیم فنجان,
گوشت چرخ کرده،یک فنجان.
سبزی آش،یک و نیم فنجان.
نمک,فلفل،زردچوبه به میزان لازم.
آب لیمو مطابق میل.
طرز تهیه،
برنج را در یک قابلمه ی متوسط ریخته و ادس را به آن اضافه میکنیم و با مقداری آب میگزاریم بپزد.مقدار آب باید به قدری باشد که از محتویات قابلمه بیشتر باشد،مثلا
به اندازه ی سه بند انگشت.تقریبا بعد از ده دقیقه،یک رب که آب به قل قل افتاد متوجه میشویم که آب به جوش آمده و زیر قابلمه را کم میکنیم.با یک قاشق مواد را
تست میکنیم ببینیم مغزپخت شده یا نه؟مثلا باید زیر دندانتان به راحتی له شود.در این مرحله سبزی را اضافه میکنیم و یکی دو دور به هم میزنیم تا با مواد کاملا
مخلوط شود.چند دقیقه صبر کنید تا سبزی ها هم نرم تر شوند.بعد ادویه را به غذا اضافه کنید.گوشت را با مقداری ادویه ی ذکر شده در ظرفی جداگانه ورز دهید تا با
هم مچ شوند.بعد آن را به گلوله های کوچک تبدیل کنید و یکی یکی درون قابلمه بیندازید.
توجه،بعد از این که گوشت را به غذا اضافه کردید اصلا آش را به هم نزنید چون گوشت له میشود.اجازه دهید به همان شکلی که درون قابلمه انداخته اید خود را بگیرد.
سعی کنید تا مطمین نشده اید که برنج آشتان کاملا له نشده گوشت را اضافه نکنید.آش باید روی حرارت ملایم جا بیفتد.آب لیمو را بعد از خاموش کردن غذا به آن اضافه
کنید.
نوش جان و التماس دعا.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *