مستقل باشیم۷

«این مطلب، پیشتر در سایت کشور عشق منتشر شده بود ولی به دلیل انحلال آن سایت، به آرشیو دنیای سپید افزوده گردید.»

بنام خالق خوبیها.
سلامی به گرمای دستان پر مهر خدا.
سلام به دوستان رهجوی موفقیت.
امیدوارم که هر روز قشنگترین و پر بار ترین روز زندگیتان باشد, انشاالله.
به خواسته یکی از مخاطبین گرامی به سراغ بحث امروز میرویم.
یکی از دوستان خواسته بودند که واکس زدن کفش رو آموزش بدهیم.
به خاطر دارید که در جلسات قبل از شما خواسته بودیم که هر کدام یک دستمال کوچک برای تمیز کردن کفش کنار بگذارید؟
خب حال با همان دستمال کفشتان را از خاک و چیزهای دیگر تمیز میکنید,قوطی واکس را به آرامی باز کرده و فرچه را آغشته به واکس میکنید,یک لنگه کفشتان را مقابل
خود قرار دهید به طوری که نک کفش به طرف خودتان باشد,با دست راست فرچه را بگیرید و با دست چپ سمتچپ کفش را نگه دارید تا در حین واکس زدن فرار نکند.خب حال کفش
را به دو قسمت تقسیم کنید,یعنی با دستی که دسته فرچه را گرفته اید از همان سمت از پشت پای کفش شروع به کشیدن فرچه به روی کفش کنید,دقیقا فرچه را مانند مسواک
روی کفش بکشید,این کار را از پاشنه و پشت پا شروع کنید تا به نک پا برسد,خب حال کفش را برعکس بگذارید,یعنی نک کفش به طرف دیگر و ته کفش مقابل شما قرار بگیرد,با
سمت دیگر کفش هم همین کار را انجام دهید,نوبت به روی پا میرسد دقیقا فرچه را روی پا قرار دهید و چند بار آن را به جلو و عقب و راست و چپ بکشید.
مواظب باشید بعد از اینکه یک طرف کفش را واکس زدید برای طرف دیگر کفش را با دست نگه ندارید,یا از دستمال استفاده کنید و یا با دو انگشت گوشه کفش را بگیرید و
بعد سریع دستتان را بشویید.دستمال کفش بعد از هر بار استفاده باید شسته شود. کفشتان را بعد از واکس زدن بگذارید واکسش خشک شود.
کارتان تمام شد.
فقط تمیز کردن کفش قبل از واکس زدن ضروریست,چون باعث میشود براق تر و یک دست تر شود.
راستی فراموش نکنید که هنوز لنگه دوم را واکس نزده اید.
با لنگه دوم هم همین کار را انجام دهید.
خب برویم به سراغ مباحثی که همیشه عقب می افتد.
در بحث پوست کندن میوه فقط پرتقال را توضیح دادیم و بقیه میوه ها را نه.
این بار نوبت به پوست کندن سیب میرسد.
سیب را در دست چپ بگیرید و چاقو را در دست راست,لبه تیز چاقو را کنار گودی سیب که چوبک در آن قرار دارد بگذارید,سیب را طوری در دست بگیرید که چوبک به سمت بالا
باشد,لبه چاقو را خیلی آرام در پوست سیب فرو کنید,آن را به سمت خودتان بکشید,کمی از پوست که از میوه جدا شد بدون این که چاقو را بردارید سیب را در دست بچرخانید,سعی
کنید چاقو از سیب جدا نشود,مرتب سیب را بچرخانید تا به همان رویه اول چاقو پوست سیب را بگیرد,با شصت سمت چپ جای چاقو را لمس کنید ببینید پوستش کنده شده یا نه,اگر
شما کارتان را درست انجام داده باشید پوست سیب به صورت پیوسته از سیب تا پیشدستی آویزان میماند,پوست سیب نباید تکه تکه شود,این کار را تا ته سیب انجام دهید,مواظب
باشید که فشار چاقو به روی پوست سیب باید سطحی باشد.خب حال به سراغ سر و ته سیب میرویم,چاقو را کناره گودی سیب قرار داده و باز هم سطحی وارد میوه میکنیم,طوری
آن را بچرخانید که سر سیب از آن جدا شود. با ته سیب هم همین کار را انجام دهید.خب سیب را از وسط به دو نیم تقسیم کنید,یعنی چاقو رو روی سر سیب قرار دهید و از
وسط به دو نیم کنید,نصف سیب را گوشه پیشدستی گذاشته و نصفه دیگر را از شکافش به دو نیم قسمت کنید,اگر خوب سیب قاچ شده را لمس کنید متوجه میشوید که سیب دارای
هسته هاییست, آنها را با چاقو از سیب جدا کنید,نوش جان.با نصف دیگر سیب هم همین کار را بکنید.
توجه,
پوست کندن کیوی هم مانند سیب است. فقط شما در خوردن کیوی دردسر جدا کردن هسته را ندارید و کیوی را به چهار قاچ تقسیم نمیکنند بلکه آن را حلق حلقه میکنند. همچنین
پوست کندن لیموشیرین و مانند آن هم دقیقا مثل پرتقال پوست کنده میشود.
روش دیگری هم برای خوردن پرتقال و مانند آن وجود دارد که بعضا دیده میشود.
سر و ته میوه را به طوری که در مبحث پرتقال گفتیم از آن جدا میکنند و میوه را به چهار قاچ تقسیم میکنند و آب و دون میوه را خورده و پوستش را رها میکنند.
خب این هم از جلسه هفتم,
نظر,پرسش,پیشنهاد,انتقاد فراموش نشود.
سربلند باشید.

درباره کدبانو

مریم حسنی هستم خانه دار و امیدوارم در زمینه هایی که به لطف خدا مستقلم بتوانم برای دوستان مفید واقع شوم. مهارتهای من استقلال فردی، خانه داری آشپزی و دستی هم در پخت شیرینی جات دارم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً این معادله ی امنیتی رو هم حل کنین تا مطمئن بشیم یه وقت خدایی نکرده رباط نیستین! *